Колата скърцаше яко, на спящи полицай направо беше комично, по неравности изнервящо....чел съм за горни носачи, тампони на стабилизираща щанга, но май за долни нищо не съм срещал....е, днеска реших и тях на напръскам с WD-40, и чудото се сучи...скърцането почти изчена още на същия ден, надявам се след 1-2 дена изобщо да забравя, че го е имало....и така.пробвайте.двата тампона от към купето, на долния носач.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хора, скърцаха долните носачи !
Collapse
X
-
И при мен беше от долните.Късат се маншончетата на шарнирите.Но случи ли ти се веднъж,забравяй го тоя носач да спре да скърца.Особено през зимата.Пръскаш,завалява,влизат боклуци и вода при болта и ти пак си като несмазана люлка...Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеИ при мен беше от долните.Късат се маншончетата на шарнирите.Но случи ли ти се веднъж,забравяй го тоя носач да спре да скърца.Особено през зимата.Пръскаш,завалява,влизат боклуци и вода при болта и ти пак си като несмазана люлка...според мен ще се закрепи известно време.
Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
-
Изкарва мн мн малко, а иначе това си е признак за износване. На долните нсоачи скърца поне при мен някога само централната втулка. и си ги подмених с някакви ефтини по 13 лв парчето и вече 25к км е супер.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИзкарва мн мн малко, а иначе това си е признак за износване. На долните нсоачи скърца поне при мен някога само централната втулка. и си ги подмених с някакви ефтини по 13 лв парчето и вече 25к км е супер.Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
Comment