Известие

Collapse
No announcement yet.

Хора, скърцаха долните носачи !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хора, скърцаха долните носачи !

Колата скърцаше яко, на спящи полицай направо беше комично, по неравности изнервящо....чел съм за горни носачи, тампони на стабилизираща щанга, но май за долни нищо не съм срещал....е, днеска реших и тях на напръскам с WD-40, и чудото се сучи...скърцането почти изчена още на същия ден, надявам се след 1-2 дена изобщо да забравя, че го е имало....и така.пробвайте.двата тампона от към купето, на долния носач.
    Alfa 156 2.4 JTD
    Honda CBR600RR 2008

И при мен беше от долните.Късат се маншончетата на шарнирите.Но случи ли ти се веднъж,забравяй го тоя носач да спре да скърца.Особено през зимата.Пръскаш,завалява,влизат боклуци и вода при болта и ти пак си като несмазана люлка...
    Mercedes ML 63 AMG 07'
    159 TI 2.4JTDm SW 09'
    156 2.0 20V Turbo
    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
    sigpic

Comment

Това някакъв вид спрей ли е или?
      Защото и моята много скърца
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Скърцащите се лекуват единствено с нови. Останалото са глупости за два дена макс или ако ще се продава колата.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
          И при мен беше от долните.Късат се маншончетата на шарнирите.Но случи ли ти се веднъж,забравяй го тоя носач да спре да скърца.Особено през зимата.Пръскаш,завалява,влизат боклуци и вода при болта и ти пак си като несмазана люлка...
          Става въпрос за скърцане от тампоните на носача, не от шарнира, той ако скърца, ясно, че оправията е с нов...Но спря като цвъкнах на тампоните на болтовете....колко ще изкара ще видим според мен ще се закрепи известно време.
          Alfa 156 2.4 JTD
          Honda CBR600RR 2008

Comment

До следващия дъжд или автомивка.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Изкарва мн мн малко, а иначе това си е признак за износване. На долните нсоачи скърца поне при мен някога само централната втулка. и си ги подмених с някакви ефтини по 13 лв парчето и вече 25к км е супер.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                Изкарва мн мн малко, а иначе това си е признак за износване. На долните нсоачи скърца поне при мен някога само централната втулка. и си ги подмених с някакви ефтини по 13 лв парчето и вече 25к км е супер.
                Аз вече над 30 000 минах с нея, доста дупки е видяла по пътищата на милата ни България, и май вече ще е време нещо да се сменя...за сега не съм барал нищо от както е взета.
                Alfa 156 2.4 JTD
                Honda CBR600RR 2008

Comment

Working...
                X